Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miért van az, hogy aminek egyszerűen kellene mennie az nem tud egyszerűen menni.

Vannak politikai erők, amelyek megértették a felelősségüket a kormányváltásban és vannak olyanok, akik nem nőttek fel a feladathoz.

Már megállapodtak a pártok abban, hogy teljes összefogás kell és közös lista, valamint abban, hogy azokon a helyeken, ahol vita van a jelölt személyében, ott előválasztás lesz. Na a Momentumnak új ötlete van, amit át akar erőltetni a pártokon.

Mind a miniszterelnök-jelöltről, mind a listáról, mind az egyéni képviselői helyekről előválasztással kell döntenie az embereknek – írről indított petíciót a Momentum Mozgalom.

Ez azt jelenti, hogy azokban a körzetekben is előválasztást akar a Momentum, ahol fix, hogy ki fog indulni, hiszen olyan erős a jelölt, hogy nincs is vita a személyéről.

Példaként lehetne mondani Varjú Lászlót Újpest-Angyalföldön, vagy Hiller Istvánt Pesterzsébeten.

Ez persze nem azért izgalmas kérdés, mert nem arról van szó, hogy nem ezek a jelöltek nyernének, hanem azért, mert egy előválasztás azért rengeteg pénzbe kerül és rengeteg ember munkájába.

Szerintem az ellenzék anyagi erőforrásait inkább az Orbán elleni harcra kellene összpontosítani, de hát a Momentumnak mindig vannak nagyszerű ötletei, csak hogy feltűnősködhessen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: