Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kevés politikus szokott a saját zsebére ígérgetni, pláne nem akkor, ha közügyekről van szó.

Bihal Dávid az MSZP XV. kerületi képviselője és az MSZP országos elnökségi tagja azonban nem az a klasszikus vízfejű politikus.

Hírnevet magának nem azzal szerzett sem a kerületében sem a politikában, hogy sokat beszélne. Bihal sokkal inkább az az utcai vagány aki jobban szereti ha a tettei beszélnek helyette.

Most is meglepő lépésre szánta el magát a fiatal politikus, ugyanis harcot hirdetett az illegális hulladéklerakók ellen, de ezt egészen máshogy, mint a legtöbb politikus tenné:

Elég volt azokból az emberekből akik hulladékudvarnak tekintik a kerületünket. Éppen ezért a 2021-es évben a legkeményebben fogom felvenni ellenük a harcot.

Akik nyakon csípnek olyan személyeket akik illegális hulladékot helyeznek el a körzetemben, 50 ezer forintos jutalomban fognak részesülni melyet a tiszteletdíjamból ajánlok fel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...