Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A DK reagálása Orbán Viktorra – Most veszi el a kormány a családoktól a biztonságos karácsonyozást

Hiába követelte a DK, Orbán Viktor tegnapi bejelentése szerint a kormány továbbra sem tervezi, hogy kérésre bárkit ingyen letesztel az ünnepek előtt, hogy a családok biztonságban tudjanak együtt karácsonyozni.

Tesztelés most sem lesz, ehelyett inkább minden családnak tervezhetetlenné tették a karácsonyt azzal, hogy majd csak december 21-én mondják meg, hogy 24-én este mit lehet és mit nem. Ilyet csak egy olyan miniszterelnök jelent be, akinek halvány fogalma sincs arról, hogy mit kellene tennie.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány most veszi el a családoktól a biztonságos karácsonyozás lehetőségét!

Ha már nem teszteltek ősszel tömegesen és ingyenesen, azt még megtehették volna, hogy az ünnep előtt kérésre ingyenesen tesztelnek bárkit, hogy a családok biztonságban találkozhassanak az ünnepi asztalnál – ezt követelte a DK.

Orbán Viktor és tehetetlen pánikkormánya most ezt is elvette a magyaroktól, miattuk nem lesz biztonságos a családi karácsonyozás.

Úgy tűnik, hogy nem kell Szájer Józsefet emlegetni ahhoz, hogy lássuk, mennyit is jelentenek a kormánynak a családok: éppen annyit, mint a keresztény-konzervatív értékek, azaz semmit.

dr. Molnár Csaba

A DK ügyvezető alelnöke


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: