Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy arról itt írtunk, életének 80. évében, december 5-én meghalt Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, akinek állapota imádott férje halála óta romlott megállíthatatlanul.

Pécsi Ildikó a hírek szerint képtelen volt elviselni, hogy párja nincs többé: az utóbbi időben rengeteget fogyott és egyre gyengébb lett.

Mint kiderült, a színésznő az elmúlt hetekben már 24 órás ápolói felügyeletre szorult, orvosa szinte naponta látogatta.  A színésznő halálhíre az egész országot megrázta; de pályatársaitól is folyamatosan érkeznek a részvétnyilvánítások.

Bodrogi Gyula, akit a koronavírus-járvány sem tántoríthatott el a színészettől, az Origónak nyilatkozott a színésznő halálával kapcsolatban.

„Imádtam vele dolgozni, isteni jó hangulata volt a forgatásoknak.

Nem találkoztunk sokszor a munkán kívül, de úgy érzem, ez nem történhetett meg.

Nem is tudok mit mondani” – idézi a lap a színészt, aki vidám, életrevaló és erős nőnek ismerte meg Pécsi Ildikót.

„A halálnak semmi köze Pécsi Ildikó nevéhez”

tette hozzá Bodrogi Gyula, aki biztos benne, hogy a színésznőt férje, Szűcs Lajos elvesztése törte meg. „Erről mi nem beszéltünk, ez neki akkora fájdalom volt.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...