Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megroggyantak. Már nem arról szól a történet, hogy tudnak-e kormányozni. Mert nem tudnak.

Covid, egészségügy, oktatás, szociális drámák sokasága mutatja, hogy alkalmatlanok.

De amit most látunk, az több ennél. Az őrület, a hazugság, a tisztességtelenség szürke szmogja eddig bennünket fojtogatott miattuk, most őket fojtja meg.

Micsoda ellentmondás! Látva légszomjukat, vergődésüket, mi szabadabban lélegzünk, csillapodik a nyomás mellkasunkon. Ami az elmúlt hetekben történt, az nem kormányzási hiba. Az teljes morális, politikai megroppanás.

Nincs több erős barát. Vesszőfutás van. Öngyilkos vétófenyegetés, menthetetlen szövegek az európai gázkamráról, idióta gestapós primitívség, Adventet tépázó esőcsatornás menekülés.

De mindez együtt a hazugság, az erőszak rendszerének édes, keserű csődje. Lassan vége. Kárörömnek nincs helye. Túl nagy a kár. Iszonyatos romokon kell majd újraépíteni hazánkat.

Egy dolgunk maradt. Készülni. Nem a győzelemre önmagában. Kormányozni ezt a többre érdemes országot. Hazánkat. Magyarországot.

Méltósággal hölgyeim és uraim! Felelősen, felkészülten. Ez az egyetlen érvényes mércéje hazafiságunknak.

 

Forrás: Gyurcsány Ferenc közösségi oldala

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...