Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megroggyantak. Már nem arról szól a történet, hogy tudnak-e kormányozni. Mert nem tudnak.

Covid, egészségügy, oktatás, szociális drámák sokasága mutatja, hogy alkalmatlanok.

De amit most látunk, az több ennél. Az őrület, a hazugság, a tisztességtelenség szürke szmogja eddig bennünket fojtogatott miattuk, most őket fojtja meg.

Micsoda ellentmondás! Látva légszomjukat, vergődésüket, mi szabadabban lélegzünk, csillapodik a nyomás mellkasunkon. Ami az elmúlt hetekben történt, az nem kormányzási hiba. Az teljes morális, politikai megroppanás.

Nincs több erős barát. Vesszőfutás van. Öngyilkos vétófenyegetés, menthetetlen szövegek az európai gázkamráról, idióta gestapós primitívség, Adventet tépázó esőcsatornás menekülés.

De mindez együtt a hazugság, az erőszak rendszerének édes, keserű csődje. Lassan vége. Kárörömnek nincs helye. Túl nagy a kár. Iszonyatos romokon kell majd újraépíteni hazánkat.

Egy dolgunk maradt. Készülni. Nem a győzelemre önmagában. Kormányozni ezt a többre érdemes országot. Hazánkat. Magyarországot.

Méltósággal hölgyeim és uraim! Felelősen, felkészülten. Ez az egyetlen érvényes mércéje hazafiságunknak.

 

Forrás: Gyurcsány Ferenc közösségi oldala

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...