Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Budapest Pride segítene a Fidesznek abban, hogy a párt saját LMBTQIA+ tagjainak elfogadó és biztonságos közeget teremtsen, ők is szabadon, hazugságok nélkül megélhessék önmagukat politikai munkájuk során.

Szívesen segítenek a kormánypártnak abban is, hogy egy valóban befogadó, az egyenlő emberi méltóságot és szabadságot hatékonyan védelmező Magyarországot építsenek, ahol senkinek nem kell félnie azért, mert nem heterosze&uálisnak született. Mint írták, az, hogy

Szájer Józsefről 30 éve tudják a Fidesz-tagok, hogy a férfiakhoz (is) vonzódik, mégis titkolnia kellett, sokkal többet elárul a Fidesz politikai kultúrájáról, mint Szájer Józsefről,
testközelből figyelhető meg, mit tesz a Fidesz azokkal a tagjaival, akik nem illeszkednek az aktuális pártideológiába.

A Szájer-ügyből leginkább arra következtetni, hogy a Fideszben teljesen mindegy, ki és mit tesz le asztalra, aki a saját neméhez (is) vonzódik, annak az egyetlen opció, ha titkolózik, hazudik magáról a nyilvánosság előtt.

A Fideszben, úgy tűnik, úgy lehet magas pozíciókat elérni, ha vagy heteró vagy, vagy azt hazudod magadról, hogy heteró vagy.

Egy ilyen politikai közösség pedig, mint az már a napnál is világosabban látszik, megnyomorítja a tagjait.

A Budapest Pride azért dolgozik, hogy minden LMBTQIA+ embernek jobb legyen Magyarországon élni, azoknak is, akik a Fidesz vagy a KDNP tagjai, szimpatizánsai.

Sajnos rengeteg olyan magyar és nemzetközi példát ismernek arról, miként hat az emberekre, ha évtizedeken át hazugságban, bujkálva kell élniük, nem ritka, hogy

belőlük lesznek a leghangosabban b&zizó homofóbok.

Szájer Józsefnek biztos nagyon nehéz volt évtizedekig kettős életet élnie, bár ezt az elmúlt években az EU második leg-LMBTQIA+-barátabb országában, Belgiumban tehette. Nem kellett félnie, ahogy Magyarországon az  LMBTQIA+ közösség számos tagjának.

Az ünnepek közeledtével sokan szembesülnek azzal, hogy családjuk sem fogadja el őket, titkolózni kell előttük, vagy már ki is tagadták őket.

A Budapest Pride hisz abban, hogy Magyarország lehet egy elfogadó ország, ahol senkinek nem kell rejtőzködnie, szégyellnie magát, mert nem heterosz@&uális. Ezért ajánlja fel segítségét a Fidesznek.

Remélik, a kormánypárt kihasználja ezt a történelmi pillanatot arra, hogy szembenézzen saját hibáival, kirekesztő hozzáállásával, és a változás útjára lépjen. Amíg ez nem történik meg, továbbra is küzdenek a kirekesztés és a jogfosztás minden formája ellen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: