Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Politikusok is rendszeres vendégek azokon a meleg sz&@partikon, amelyeket David Manzheley szervez Brüsszelben – nyilatkozta a 29 éves doktori hallgató a lengyel Onet című online lapnak.

Manzheley volt a szervezője annak a múlt pénteki összejövetelnek is, amelyen a járványügyi szabályok megsértése miatt rajtaütött a belga rendőrség, és ahonnan az azóta lemondott és a pártból kilépett Szájer József fideszes képviselő az ereszcsatornán próbált elmenekülni.

A sz#&partikat szervező férfi azt állítja: rendszeres vendégek nála közszereplők, köztük politikusok is, számos országból.

A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

A lengyelek közt pedig vannak a konzervatív kormánypárt, a PiS tagjai is, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szeretnék, ha kiderülne, hogy meleg orgiákon vesznek részt. Manzheley korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy Szájer nem volt meghívva az orgiára, ahova eredetileg csak tíz vendéget várt.

Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a sz#>partira a barátaikat is. Szájer állítólag nem mondta el neki, hogy EP-képviselő, viszont azt igen, hogy régóta Brüsszelben él, illetve említette, hogy előfordult már, hogy a saját otthonában is rendezett sz@{bulit.

via:24.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: