Budapest, 2017. július 27. Tarlós István főpolgármester 2017. július 27-én tartott sajtótájékoztatóján egy „fakockát” mutat, amely a 3-as metró egyik szerelvényének ajtózárási problémáját okozhatta július 26-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tarlós rágalmazás miatt feljelentette Hadházyt, és “elvárja”, hogy a képviselő is jelentse fel őt

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ma feljelentést tett Tarlós István Hadházy Ákos ellen. A volt főpolgármester elvárja, hogy a képviselő ne “ismeretlen tettessezzen”, hanem jelentse fel őt név szerint is, ha már azt állítja, hogy “elcsalta” a 3-as metró felújítását.

Az atv.hu szombaton írta meg , hogy Tarlós István feljelenti Hadházy Ákost, miután a képviselő bűncselekménnyel vádolta meg, azt állítva: “elcsalták a 3-as metró beszerzést”, nem felújítás történt, hanem új szerelvények beszerzése.

Hadhyázy Ákos azt posztolta a Facebook oldalán, hogy “az elcsalt metróbeszerzés miatt Tarlós Istvánnak nem budapesti díszpolgárság, hanem börtönbüntetés járna”. A képviselő állítja: nem felújításról van szó a 3-as metró esetében, hanem új szerelvényekről. “A budapesti városvezetés arcátlanul csalt a metró beszerzésével még akkor is, ha a mostani jelentés magát a közbeszerzési eljárást törvényesnek mondja” – posztolta Hadházy, erről itt írtunk részletesen.

Erre Tarlós István azt tanácsolta, hogy a BKV vezérigazgatóját kérdezzük, “aki az ügy pontos ismerője” és szóvá tette, hogy miért Hadházyt idézzük.

Hadházy ne “ismeretlen tettesezzen”!

Most Tarlós István az atv.hu-val közölte: nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ma feljelentést tett Hadházy Ákos ellen.

“Azt is elvárom, hogy Hadházy engem jelentsen fel a metró szerelvények miatt. Ha azt írta, amit írt, és nem jelent fel, akkor feljelentés elmulasztása miatt bűncselekményt követ el, vagy beismeri vele,hogy rágalmazott” – mondta Tarlós István.

Tehát ne ” ismeretlen tettesezzen”, hanem engem jelentsen fel – nyomatékosította a volt főpolgármester.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: