Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Miniszterelnök úr, ön alkalmatlan, gonosz és életveszélyes! Ideje távozni.

135, 152, 156. Ennyi ember halt meg az elmúlt három napban. Soha ennyi áldozata nem volt itthon a járványnak.

És egyre többen betegszenek meg, egyre többen kerülnek intenzív osztályra, egyre többen lélegeztetőre.

Miniszterelnök úr, ön pár napja azt mondta: “A kórházakban nem látok biztató jeleket”.

Hát, mi sem látunk. És azért nem lát sem ön, sem mi, mert nincsenek bíztató jelek.

Azért nincsenek bíztató jelek, mert az elmúlt 10 évben ön kínpadra küldte az egészségügyet, három munkahelyen dolgozni kényszerülő cselédekké silányította a kórházi dolgozókat, és egy 10 parancsolattal hadonászó bohócot nevezett ki a betegellátás élére.

Ön az elmúlt évtized minden egyes évében 100 milliárd forintot csavart ki az egészségügyből azért, hogy azt lányának, vejének, gyerekkori barátainak és hitvány fideszes képviselőknek adja, akik közül sokan annyira túlfeszítették a húrt, hogy már Polt Péter is kénytelen vádat emelni ellenük.

Kedvenc strómanján, Lőrincen keresztül számítások szerint ön több, mint ezer milliárd forintot zsebelt be saját magának a mi pénzünkből.

De ön nem áll meg itt. Most az uniós költségvetési vétójával minden négytagú családot 1 millió(!) forinttól foszt meg csak azért, hogy ön győzzön.

Nem az Unió, hanem Magyarország fölött. Ennek az elmeháborodott harcnak, amit ön folytat ugyanis Magyarország és a magyar emberek a vesztesei. Fejenként 250 ezer forintot vesz el ön minden egyes magyar embertől, amit az Unió ingyen adna nekik.

És tudjuk: a jelenlegi válságban lenne helye a pénznek. Például azoknál a családoknál, ahol a szülők elvesztették a munkájukat, és öntől nem kapnak semmilyen segítséget. Vagy azoknál a szociális dolgozóknál, akik az idősotthonokban naponta veszélyeztetik életüket, mégsem kaptak öntől egyetlen fillér elismerést sem.

Külön pikáns egyébként, hogy a kieső ingyen uniós pénzt egy külföldről felvett devizahitellel akarja kiváltani úgy, hogy minden magyar állampolgárra 400 ezer forint adósságot ver rá.

Csak, hogy világos legyen: 250 ezer forint/fő ingyenpénzre ön nemet mond a “magyarok nevében”, 400 ezer forint/fő deivzaadósságra pedig igent. Ezt kapják öntől 10 év után az emberek. Adósságot.

Sokan emlékszünk még az IMF ellen vívott “szabadságharcára”, ahol ön gyakorlatilag hazaárulásnak minősített minden külföldről felvett állami devizahitelt. Akkor ön most a saját definíciója szerint hazaáruló lett, miniszterelnök úr? Szerintem igen.

De nem csak a saját hazáját árulja el éppen, hanem azt a 27 országból álló politikai- és értékközösséget is, és annak 740 millió tagját, ahova mi, magyarok mindig is tartozni akartunk. Ön miatt állunk most mindannyian lehajtott fejjel. De az ön tébolyult harca miatt távozott saját külpolitikai tanácsadója, Gottfried Péter, és EP képviselője, Szájer József is. Már a saját tisztjei is dezertálnak, miniszterelnök úr.

Tapasztaltuk, hogy ön soha nem törekszik egyezségre még akkor sem, ha azzal a saját országát, saját népét áldozza be. Pláne akkor nem, ha a megegyezés azt jelenteni, hogy ön nem lophat többet. Ön a focin nevelkedett, annak a nyelvét beszéli. Márpedig tudjuk: a fociban nincs olyan, hogy mindkét fél győz. Az egyik győz, a másik veszít. Önnek a megegyezés, a kompromisszum nem erény, nem érték.

135, 152, 156. Ennyien haltak meg az elmúlt három napban minden nap. Azért, mert ön nem a járvány ellen harcol, hanem a magyar emberek ellen vív csatát Brüsszelben. Miniszterelnök úr, szégyellje magát! Ön alkalmatlan, gonosz és életveszélyes! Ideje távozni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: