Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legyen könnyű neki a föld!

Az MSZP Újpesti Szervezete a Facebook oldalán tudatta, hogy elhunyt az ellenzéki párt egyik megválasztott képviselője rövid lefolyású betegsége után elhunyt.

Elhunyt hétfőn Dr. Barrel Zoltán, Újpest MSZP-s önkormányzati képviselője, életének 66. életévében, rövid lefolyású betegség következtében.

Déri Tibor, Újpest ellenzéki polgármestere az alábbi sorokkal búcsúzott politikus társától: Mély megdöbbenéssel és fájdalommal vettük tudomásul, hogy Dr. Barrel Zoltán, Újpest Önkormányzatának képviselője hétfőn elhunyt.

Zoltán 2015-től tagja az újpesti képviselő-testületnek. Egy tettre kész, mindig segíteni akaró, a helyi közösséghez ragaszkodó, szűkebb lakóközösségének igényeit szem előtt tartó, azért kiálló, bátor ember volt. Isten veled, Zoltán!

Trippon Norbert, Újpest alpolgármester is megemlékezett az elhunyt MSZP-s politikusról:

Eltávozott közülünk képviselőtársunk, káposztásmegyeri képviselőnk, és barátunk, Barrel Zoltán. Több mint egy évtizede ismertem meg. Igazán kiváló személy volt. Lelkiismeretes, kötelességtudó, precíz, nagyon megbízható. Ha munka, feladat volt, mindig lehetett rá számítani. Mindig a lakosság rendelkezésére állt, intézte reggeltől-estig a hozzá fordulók panaszait, kéréseit. Körzetében nagyon sokan ismerték és becsülték ezért.

Néhány hónappal ezelőtt emlékszem, ahogyan többször is bejárást szervezett a körzetében. Odahívta a helyi lakókat és együtt beszéltük át a tennivalókat, fáról fára, padról padra, egyik helyszínről a másikra járva. Alaposan, türelmesen, amilyen ő is volt.
Ő volt az, aki elintézte és kilobbizta, hogy több tucat parkoló épüljön a Kordován térnél és a Farkaserdő utcában. Azért is tett, hogy a kordován téri park és játszótér fejlesztésének tervezése elinduljon.

Fel sem tudom sorolni, mennyi minden ügyben képviselte a káposztásmegyerieket, hogy milyen sok ügyet oldott meg. Kiváló önkormányzati képviselő, kiváló ember volt, akire az elmúlt években én is mindig számíthattam és támaszkodhattam.

Dr. Barrel Zoltánt Újpest Önkormányzata saját halottjának tekinti.

Dr. Barrel Zoltán egyéni választókerületben megválasztót képviselő volt, így Újpest 2. számú egyéni választókerületében időközi választások lesznek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: