Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik politikusát nácinak és kommunistának nevezte Nacsa Lőrinc a KDNP ifjú Semjén Zsoltja, de a viszontválasz sem maradt el erre – ekkor lépett közbe a levezető elnök.

Szilágyi György Jobbikos szónok vitatkozott össze a KDNP politikusával, aki érvek híjján nácizni és kommunistázni kezdett.

A politikus úgy nyilatkozott: Amikor erre reagálva, felszólalásomban, nyugodt hangnemben, szemtől-szembe ezt kikértem magamnak, akkor Latorcai örjöngeni kezdett, elvette tőlem a szót és engem kizárt az ülésről.

Így büntetik a Parlamentben az igazság kimondását – kizártak az ülésteremből, miután kikértem magamnak, hogy Nacsa Lőrinc, az egyik legaljasabb, leggerinctelenebb Orbán bólogató lenácizott.

Önök szerint mi a felháborítóbb? Hazudozni és visszaélni a hatalommal vagy szemtől szembe kimondani az igazságot? A kormánynak egyértelműen az utóbbi.

Sunyiság, Fidesz-KDNP a neved! – írja közösségi oldalán Szilágyi.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...