Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Szarvas TV nemrég meginterjúvolta a város polgármesterét, amelyben Babák Mihály meredek kijelentésre ragadtatta magát.

Aztán hogyha kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor úgy kell kezelni, mint a leprást! Bocsássanak meg a kifejezésért…

– mondta.

Babák Mihály nem először tesz kifogásolható megjegyzéseket önkormányzati testületi ülésen.

Februárban egy szexista megjegyzéssel hívta fel magára a figyelmet, amikor az egyik ellenzéki képviselőnő szóvá tette, hogy nem hallani rendesen, amit mond, majd megkérte, hogy hajoljon közelebb a mikrofonhoz.

Erre a polgármester visszaszólt az azóta elhíresült mondataival:

Maga engem nem hall?! Hát, ne haragudjon meg, de nem rakom a számba. Ez nőnek jobban áll, mint nekem, úgyhogy nem csinálom.

Babák Mihály utólag az ATV-nek adott interjújában az eset után elnézést kért mindenkitől, akit esetlegesen megbántott, és nagyon ostoba beszólásnak nevezte később megjegyzését. Azt is elmondta, ez nem az ő stílusa, és azóta megnyugtató módon új mikrofonokat is beszereztek.

Legutóbb pedig a tanári testi fegyítést nevezte kedves hagyománynak. Mindez úgy került napirendre, hogy a város egyik testületi ülésén Fülöp Mihály, a debreceni Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület elnöke mondott beszédet, majd erre válaszul Babák Mihály elmondta, hogy számos olyan pedagógus van, akire nagyon boldogan tud emlékezni.

via Index


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: