Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közösségi odalán jelentette be a Főpolgármester. Távozik a Párbeszéd főpolgármester-helyettese.

Este megkaptam Dorosz Dávid barátom lemondó levelét. Dávid azt a tiszteletreméltó döntést hozta, hogy a pozíció és tisztség helyett a munkát választja, hogy a Párbeszédet, illetve a közös ellenzéket segítve kizárólag a kormányváltásért dolgozik. Az elmúlt 30 évben kevés ilyen gesztust láttunk.

Dávidnak igaza van abban, amit levelében ír: Budapest jövője és az önkormányzatiság is tét a következő választáson.

Dávid több kampányfőnökként győzelemre segítette a tavalyi októberi főpolgármesteri kampányt, az ország egyik legjobb kampányszakembereként nagy szerepe kell, hogy legyen a 2022-es kormányváltó kampány sikerében is.

És szükség lesz szaktudására a közös ellenzéki program klímavédelmi és fejlesztési fejezeteinek kidolgozásában.


Mindezek miatt nehéz szívvel, de a kormányváltás fontosságának tudatában, sok beszélgetés után úgy döntöttem, elfogadom Dávid lemondását. Barátságunk és szövetségünk sosem a pozíciókon, hanem a közös értékeinken, és egymás iránti tiszteleten alapult.

Köszönöm Dávid Budapestért végzett munkáját, az általa elindított programokat. Vezetésével a klímavédelem tucatnyi városházi munkatárs addigi “földalatti” munkájából központi üggyé vált, még ha ezt el is takarták a kormánnyal való napi csaták. Ez így is fog maradni, amire garancia a kiépült új szervezeti rend.


11 éve egy sikeres kampány menedzsereként ismertem meg, 11 hónap múlva biztosan egy sikeres, győzelemre készülő kampány meghatározó tagja lesz.

Az egész ország érdeke, hogy egy kormányváltás után zöldebb, szabadabb és igazságosabb hely legyen a városunk és a hazánk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...