Hadházy Ákos - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy kép többet tud mondani minden szónál. Hát ez megmutatja milyen ember is ez az Orbn Viktor.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő közösségi oldalán osztotta meg az alábbi bejegyzést, ami nagyon nagy vihart kavart:

Csak azon a miniszterelnökön nem volt maszk, akinek a külügyminisztere éppen koronavírusos.

És aki épp igyekszik szétverni az EU-t, és aki kész lemondani 2800 milliárdnyi támogatásról, csak azért, hogy továbbra is szabadon döcöghessen a teljes diktatúra irányába.

FRISSÍTÉS: A kép nem friss, a nyári EU-csúcson készült, csak illusztrációként használtam.

De jól mutatja, milyen a kormány hozzáállása: addig tagadták a védekezés szükségességét, amíg a külügyminiszter is elkapta a betegséget, és ezért áll sokkal rosszabbul az ország, mint például Ausztria.

FRISSÍTÉS2: Menczer elvtárs – úgy tűnik – nagyon megfogta a lényeget, pedig teljesen mindegy, hogy mikor készült a kép.

Azon az látszik, hogy három miniszterelnök felelősen, maszkban van, Orbán pedig maszk nélkül macsózik, ahogy ette ezt hónapokon keresztül.

A poszt további állításai is igazak: a laza, a járványt semmibe vevő Szijjártó beteg miatta karanténban a fél kambodzsai kormány. Még nagyobb baj, hogy a járványt félvállról vevő kormány miatt most teljes a káosz és sokkal nagyobb a baj, mint pl. Ausztriában.

Orbán pedig szét akarja verni az EU-t, csak hogy nyugodtan építhesse a diktatúráját…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...