Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megkéseltek csütörtök reggel hat óra előtt egy 64 éves férfit az 1-es villamoson, Budapesten, a Mester utcánál. Az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A támadás után néhány órával a rendőröknek sikerült elfognia azt a férfit, aki megkéselte a 64 éves férfit.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a késelő után; ennek eredményeként a VIII. kerületben elfogták a gyanúsítottat, egy 40 éves budapesti férfit.

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője megkeresésünkre közölte, a jelenlegi tudásuk szerint abból alakult ki a szóváltás és a későbbi késelés, hogy az idősebb utas rászólt a másik férfira, hogy nem megfelelően használja a maszkját.

Ezt követően dulakodás alakult ki a két férfi között, majd megszúrták a helytelen maszkhasználat miatt utastársára rászóló férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított eljárást – áll a közleményben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...