during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Forrásaink szerint ez áll a dolgok hátterében.

Egy közvéleménykutatás az, ami miatt most hirtelen meg kellett változtatni a választási törvényt – véli a portálunk által megkérdezett politikai elemző.

Más magyarázata nem lehet annak, hogy ennyire gyorsan és ennyire átgondolatlanul megváltoztatták a választási törvényt, aminek értelmében gyakorlatilag megyszűnt az ellenzék pártjainak lehetősége a koordinált jelöltállításra.

Ne tévedjünk ez azt jelenti, hogy az ellenzék vezet Orbánékkal szmeben. Ugyanis mi volt ma éjszaka a Fidesz első törvénymódosítása a veszélyhelyzetben?

Nem egészségvédelmi intézkedés vagy segítség a munkájukat elvesztőknek vagy gazdaságvédelmi intézkedés. Hanem a nagy médiazajban, amikor mindenki a járványra figyel egy gyors változtatás.

Ettől függetlenül ez már nem segít a bajba jutott Orbánnak ugyanis ez csak azt a vitát döntötte el az ellenzéki oldalon, hogy közös vagy külön lista legyen. Most már bizonyos, hogy közös lista lesz.

Viszont kiderült az, hogy Orbán retteg és az is, hogy van mitől rettegine. Na meg, hogy elfogyott minden eszköze a hatalma megtartásának érdekében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...