Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soha nem gondoltuk, hogy Orbánékról ezt valaki le meri írni – botrány lesz Török Zsolt szavaiból…

Nyáron Adriáztak, yachtoztak és luxus repülőztek. A felkészüléssel nem foglalkoztak.

Váratlanul érte őket, hogy az iskolák szeptember elején kinyitottak és megkezdődött a tanítás. Váratlanul érte őket a második hullám, amiről már májusban beszélt mindenki. Váratlanul érte őket, hogy az elmúlt 10 évben ezrek menekültek el az egészségügyi dolgozók közül külföldre, vagy a magánszektorba az alulfinanszírozás miatt.

Tavasszal váratlanul érte őket, ezért ELLENEZTÉK a maszkok viselését, majd szeptemberen maszkot ajánlottak. 10 nappal ezelőtt viszont a legjobb védekezési eszköznek az ingyenes parkolást tekintették. Csak közben meghalt a járványban ősszel plusz ezer ember, köztük 30-40-50 évesek is sokan.
Minden felelősség a kormányé és 133 emberüké.

Az ellenzék minden segítséget megadott tavasszal és ősszel is. SŐT! Az MSZP és a többi ellenzéki párt, önkormányzat gondoskodott – a kormány helyett – az emberekről, osztott maszkot, védőfelszerelést, fertőtlenítőszereket, tartós élelmiszert, vagy éppen tett javaslatokat az élet és a megélhetés védelmében. Sajnos a kormány ezeket nem fogadta meg, vagy csak sokat késlekedve.
A járvány elleni védekezés a kormány feladata és felelőssége!

Az ellenzék ennek ellenére minden segítséget megadott a magyar embereknek, holott a kormány jól láthatóan inkább harcolt a magyar ellenzék ellen, Brüsszel ellen, minthogy a vírus és a járvány ellen harcolt volna.

Most számos intézkedést átvettek az ellenzéki javaslatok és az osztrák intézkedések közül. Jobb későn, mint soha, csak sajnos közben sokan megbetegedtek, vagy elvesztették megélhetésüket.
De a felelősség a kormányé és az azt támogató 133 emberé. – írja Török Zsolt legfrissebb bejegyzésében.

 

Forrás: Török Zsolt közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: