Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormánytévé megmondóemberei felfedték az elnökválasztás eredménye mögött álló okokat.

“Mi van most az Egyesült Államokban….?! Valaki világosítson fel….- ezzel a felütéssel vezette be a Hír TV hétfő esti műsorában a témát Bayer Zsolt.

Ezzel feladta vendégeinek a magas labdát, akik aztán Sorostól kezdve a választási csalásig mindennel magyarázták, miért nem Donald Trump nyert.

Bencsik András szerint a magyarországi ellenzék éppen olyan “moslék módon” használta ki a világjárványt, mint Amerikában a demokraták. Úgy számolt, hogy 90 millió levélszavazatot “eszközöltek”, ami állítása szerint a világtörténelem legnagyobb csalására ad lehetőséget.

“Amerika morálisan megbukott”- vonta le a következtetést.

“Én nem vagyok hajlandó ezt a Biden nevű ipsét elnöknek nevezni, ugyanis nem nyert még.” (Orbán Viktor már hivatalosan is gratulált neki – a szerk.)

“Az elnökválasztást Trump nyerte, a szavazatszámlálást viszont Biden.”

Utóbbit már Gajdics Ottó jegyezte meg. A kormányzati publicista vérfagyasztónak nevezte, hogy azok a “Soros-hálózatok”, amelyek Magyarországon is jelen vannak, ott a maguk teljes működésükben voltak megfigyelhetők.

Ebből pedig arra a következtetésre jutott, “nagyon-nagyon kell készülni 22′-re, mert itthon ugyanezt fogják csinálni.”

A Mediaworks központi szerkesztőségének vezetője az amerikai sajtószabadság miatt aggódott. Néző László úgy vélekedett, a “demokraták Amerikája nem demokrácia, nem jogállam, nincs sajtó és véleményszabadság.”

Ezt a következtetést abból vonta le, hogy Trump beszédét több amerikai tévé is lekeverte, mivel az elnök nyilvánvaló hazugságokat terjesztett.

“Ezek után, ha Biden-féle amerikás külügyi tisztviselő bármit mond Magyarországról sajtószabadság ügyében, azt azonnal ki kell tiltani innen a fenébe.”

Majd egy cinikus hangvételű, gúnyos megjegyzéssel zárta a gondolatát: szerinte időszerű lenne egy alapítvány létrehozása, amely az amerikai sajtószabadságot támogatja.

Bayer Zsolt pedig egy egészen parádés eszmefuttatást vezetett elő, amelyet jobb, ha szó szerint idézünk:

“Ha belegondoltok, ez az az Amerika, amelyik vádlóan felemelte a mutatóujját és rámutatott Fehéroroszországra és Lukasenkára, hogy ott micsoda dolgok történnek.

Lukasenka Fehérorszországa egy hibátlan pedigréjű, már-már tökéletes, svájci demokráciának tűnik a jelen állapotokhoz képest.

A kormánypublicista végül azzal zárta mondandóját, hogy el lehet képzelni, ha nincs ekkora “hír-és véleménydiktatúra”, mint ami Amerikában és Nyugat-Európában van, akkor mekkorát nyerhetett volna Donald Trump.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: