Jakab Péter, Jobbik elnök - Fotó: Alfahír
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meghallgattam Orbán ma esti bejelentését. – kezdi bejegyzését a Jobbik elnöke.

Mint fogalmaz Jakab – Első gondolat: orvost, de azonnal! Magyarok ezrei halnak meg. Százezrek keresnek állást. Az árak elszabadultak, sokan részmunkaidőbe kényszerülnek, így még kevesebbet visznek haza.

Az ember befizet egy rakás adót, hogyha baj van, az állam cserébe segítsen megoldani. Akkor most nézzük meg, hol tart a miniszterelnök a megoldásban. Íme a bejelentések:

az egészségügy lehet, hogy kibírja a terhelést, de lehet, hogy nem (ehhez a megállapításhoz nem kell miniszterelnöknek lenni)

van elég orvos, csak most több a beteg (magyarán nincs elég orvos)

folyamatosan nézzük, hogy mit csinál Ausztria, és várunk arra, hogy a szlovákok milyen eredményeket érnek el (cselekvés helyett nézünk és várunk)

a védekezésben jól haladunk, mert az emberek belátása segít (csak a kormány nem)

lesz vakcina, mert a miniszterelnök „ügyeskedik” az oroszoknál és a kínaiaknál (hogy az ügyeskedés mit jelent, nem tudni, de biztos drága lesz)

Magyarországnak sok a pénze, de Soros el akarja venni (na ez volt az a pont, ahol önkéntelenül is orvosért kiálltottam, de mivel az egészségügy leterhelt, ezt újragondoltam, és visszavonom)

Magyarország a 21. század legnagyobb válságát éli, a kormány pedig ahelyett, hogy mentené az életeket és a munkahelyeket, ingyenesen tesztelne, átvállalná a bajba jutott dolgozók bérének a 80 százalékát, megemelné az álláskeresési járadék összegét és idejét, néz és vár. És harcol.

Soros ellen. Sakk-matt. Vége. Remélem, hogy neki és nem az országnak.
Egészséget és jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: