Jakab Péter, Jobbik elnök - Fotó: Alfahír
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Meghallgattam Orbán ma esti bejelentését. – kezdi bejegyzését a Jobbik elnöke.

Mint fogalmaz Jakab – Első gondolat: orvost, de azonnal! Magyarok ezrei halnak meg. Százezrek keresnek állást. Az árak elszabadultak, sokan részmunkaidőbe kényszerülnek, így még kevesebbet visznek haza.

Az ember befizet egy rakás adót, hogyha baj van, az állam cserébe segítsen megoldani. Akkor most nézzük meg, hol tart a miniszterelnök a megoldásban. Íme a bejelentések:

az egészségügy lehet, hogy kibírja a terhelést, de lehet, hogy nem (ehhez a megállapításhoz nem kell miniszterelnöknek lenni)

van elég orvos, csak most több a beteg (magyarán nincs elég orvos)

folyamatosan nézzük, hogy mit csinál Ausztria, és várunk arra, hogy a szlovákok milyen eredményeket érnek el (cselekvés helyett nézünk és várunk)

a védekezésben jól haladunk, mert az emberek belátása segít (csak a kormány nem)

lesz vakcina, mert a miniszterelnök „ügyeskedik” az oroszoknál és a kínaiaknál (hogy az ügyeskedés mit jelent, nem tudni, de biztos drága lesz)

Magyarországnak sok a pénze, de Soros el akarja venni (na ez volt az a pont, ahol önkéntelenül is orvosért kiálltottam, de mivel az egészségügy leterhelt, ezt újragondoltam, és visszavonom)

Magyarország a 21. század legnagyobb válságát éli, a kormány pedig ahelyett, hogy mentené az életeket és a munkahelyeket, ingyenesen tesztelne, átvállalná a bajba jutott dolgozók bérének a 80 százalékát, megemelné az álláskeresési járadék összegét és idejét, néz és vár. És harcol.

Soros ellen. Sakk-matt. Vége. Remélem, hogy neki és nem az országnak.
Egészséget és jólétet minden magyarnak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...