Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ritkán kezdünk képpel cikket, de ebben majdhogynem minden benne van. A Főpolgármester osztotta meg facebook oldalán ezekkel a szavakkal:

Vajon szegény miniszterelnök úr mit fog kapni ezért a propagandamédiától?

A főpolgármester már korábban úgy nyilatkozott Orbán mai bejelentéseiről, hogy:

Szükséges és indokolt lépéseket jelentett be a miniszterelnök. Szükségesek és indokoltak lettek volna korábban is, hiszen a járvány kontrollja hetekkel ezelőtt kicsúszott a kormány kezéből.

A főváros végrehajtja a döntéseket, a mai napon ülésezik a Fővárosi Operatív Törzs.

Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy az ostoba kormányzati politikai támadások nehezítik a védekezést.

Szép példája ennek, hogy a kormány ma olyan szűrési programot jelentett be, amelyért egy nappal ezelőtt még „lehülyézték” a Fővárosi Önkormányzatot.

Ezzel együtt is örülök, hogy a kormány végrehajtja a főváros és a kerületek programját, és leszűri a tanárokat, az iskolák, az óvodák és a bölcsődék dolgozóit. Már megérte, hogy a főváros ebben kezdeményező szerepet játszott.

Mi továbbra is bővíteni fogjuk a szűrési kapacitásainkat, mert a kormányét elégtelennek tartjuk. Az ezzel kapcsolatos részletes terveinket átdolgozzuk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...