Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Október 17.:

Szijjártó megalapozatlanul vádolta Bident és fiát. Kirohanása bizonyíték arra, hogy a magyar külügy fennállása óta ilyen buta, ócska és káros politikát soha nem folytatott. Persze ez a nyilatkozat sem előzmények nélkül való.

Ez az a külpolitika, amely kiszökteti az elítélt Gruevszkit, kiadja a baltás gyilkost az azeri hatóságoknak, falaz egy pedofil diplomatájának és számtalan más, morálisan védhetetlen akciót hajt végre.

A jachtos magyar külügyminiszter magyar nyelvű facebookos videó üzenetben hívta tetemre a demokrata elnökjelöltet – a nem bizonyított – ukrajnai „korrupciója” okán.

Aznap, amikor a miniszteri nyilatkozat elhangzott Biden – a közvéleménykutatások szerint – egyre növekvő előnnyel vezetett, ami azt jelenti, hogy Orbánék – mondjam úgy, hogy ő is megértse – lesre futottak, ami engem nem zavarna, de az országot is lesre futtatták.

És ez nem volt elég!

Október 27.:
Orbán: “Szorítunk Donald Trump amerikai elnök újabb győzelméért és gratulálunk az új amerikai alkotmánybíró megválasztásához.”

Először:
Választások előtt pár nappal – de hónappal sem – nem oktatjuk ki egy világhatalom esetleges jövendő vezetőjét. Rontja az esélyeinket.

Másodszor:
Ha egy ország külügyminisztere korrupcióval szeretne vádolni egy külföldi politikust, akkor előbb számoljon el a saját és családja rohamos és indokolatlan gyarapodásával!

Ha valaki nekem mégegyszer azzal jön, hogy Orbán okos politikus, azt kiröhögöm. Amit ő mesterfokon művel, az nem a politika, hanem valami egészen más…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: