Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Röhögünk mert ilyen most már tényleg nincsen. Annyira szánalmas a kormány, mint Donald Trump, aki győztesnek kiáltotta ki magát és azt követelte, hogy most már ne is számolják tovább a szavazatokat.

Arról van szó, hogy ma Brüsszel döntött és jogállamisági feltételekhez fogják kötni az Uniós források kifizetését. Ez ellen mindent megtett Orbáb, de hoppon maradt.

Ez pedig azt jelenti, hogy végleg megingott a NER és az Orbán-rendszer, ugyanis a jövőben nem tehetnek meg bármit, vagy ha igen nem lesz pénz amit ellophatnak.

A lopásra visszatérve egyébként meg fontos antikorrupciós elemeket is építettek az új szabályokba.

Nagy felháborodásuban azonban a Fidesz és a Kormány nem is tudott mit mondani csak éppen azt, hogy mindezzel:

Soros György akarata érvényesült

Ha valamit tanulni lehetett volna elvtársuk Trump bukásából, éppen annak kellene lennie, hogy nem kéne hülyeségeket beszélni a választóknak.

Még Varga Judit miniszter próbálkozott valami olyasmivel, hogy:

Magyarország álláspontja szerint az Európai Parlamentnek a járvánnyal és nem politikai, ideológiai vitákkal kellene foglalkoznia. Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne gátolják a tagállamok, így Magyarország járvány elleni védekezését és a gazdaság újjáépítését.

Ennyire szánalmas még sosem volt a NER kapálózása.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...