Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 szúrta ki, hogy a Fradi közleménye alapján elképzelhető, hogy mentesség jár a meccsen való részvétellel.

Közleményt adott ki a Fradi, amiben arra kérik a szurkolókat, hogy a szerda esti, Juventus elleni BL meccs után rögtön induljanak haza, és a lehető legrövidebb úton igyekezzenek a szállásukra jutni.

Éjféltől ugyanis hajnali ötig kijárási korlátozás van érvényben, és senki sem tartózkodhat közterületen (kivéve, ha munkába megy, onnan jön, vagy az életét, egészségét veszélyezteti valami).

A második bekezdés viszont érdekes, azt írják, akijárási korlátozás szempontjából fontos, hogy mindenki tartsa meg a jegyét, és egy esetleges hazautazás közbeni ellenőrzéskor fel tudja azt mutatni.Itt van a vonatkozó szövegrészlet:

„Azt is kérjük, feltétlenül őrizze meg jegyét. A Juventus elleni jegy egyben a Barcelona elleni mérkőzésre szóló bérlet, de ennél is fontosabb a kijárási korlátozás szempontjából, hogy közúti vagy más módon történő hazautazás közbeni ellenőrzéskor be tudja mutatni a jegyét és személyes iratait, illetve szállásfoglalását.

Szurkolóink ezzel tudják igazolni, hogy jelen voltak a Juventus elleni mérkőzésen, valamint azt is, hogy hova tartanak.”

A megfogalmazás azt sugallja, hogy a felmentést kaphat a kijárási korlátozás megszegéséért járó büntetés alól az, aki a Fradi-Juve meccsen járt, és éjfél után még nem ért haza.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...