Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Farkas Attila Eger szociáldemokrata alpolgármestere helyezett nèhány hazugságot ès kiosztotta az egyre jobban arcoskodó Momentumot.

Fekete-Győr András a tegnap reggeli nyilatkozatával világossá tette, hogy fogalma sincs, arról, hogy mi történik Egerben!

1. Komlósi Csaba nem tagja az LMP-nek!

2. A választóktól kapott felhatalmazást az Egységben a Városért Egyesület kapta, nincs Egerben a Momentumnak mandátuma, mint ahogy Jobbiknak, az MSZP-nek vagy a DK-nak sincs.

3. „A Momentum megtett mindent, hogy ez az egység megmaradjon” – állítja Fekete-Győr

Pontosan ezalatt mit ért, ugyanis pont a magát Momentumosnak nevező képviselő az egyik frakciókilépő?!

4. „Orbánéhoz hasonló döntéshozatal” – állítja Fekete-Győr

Mirkóczki Ádám polgármestert lehet kritizálni, de vajon a NER rendszerében bírálhatják nyilvánosan frakciótársai Orbánt?

Szavazhatnak álláspontjával ellentétesen? – kötve hiszem, nálunk viszont többször is volt erre példa.

Azáltal, hogy Fekete-Győr András kijelentette, hogy „Jobb most az ellenzéki partnereknek megbarátkozni azzal, hogy a Momentummal nem lehet bármit megcsinálni” elhozta a pártpolitikát Egerbe.

Mi viszont pártpolitikától függetlenül hoztuk létre egyesületünket és kívántunk eddig is a városért dolgozni. Fekete-Győr András kijelentéséből világosan kiderül, hogy ő elsősorban a pártjáért kíván dolgozni, én meg Eger városáért! Véleményem szerint hasznosabb lett volna körüljárnia, utánaérdeklődnie az Egerben történteknek, mint felelőtlen kijelentéseket tennie.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...