Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Magyar parlament, 2020.

Orbán Balázs államtitkár kioktatta Jakab Pétert. szerinte az ellenzéki frakcióvezető “parlamenti szabotőr”, viselkednie kellene, mert “az Országgyűlés egy munkahely”.

Magyar Parlament, 2006., 2007. stb.
A Fidesz és a KDNP frakciója úgy döntött, hogy bojkottálja a parlament üléseit, amikor a miniszterelnök mond beszédet.

Ezek szerint akkor egy átmeneti időszakra az országgyűlés elvesztette munkahely jellegét, így nyugodtan lehetett parlamenti szabotőrként távol maradni.

Hogy az országgyűlés mikor munkahely, és mikor nem, az természetesen kizárólag a Fidesz döntési kompetenciájába tartozó kérdés.

A konkrét döntésben pedig személyesen Orbán Balázs államtitkár úr az illetékes. Munkahelyek megítélésében igazán járatos, neki kettő is van.

Egyfelől a Miniszterelnöki Hivatal parlamenti államtitkára, másrészt a Mathias Corvinus Collegium alapítványának kuratóriumi elnöke.

Utóbbi a Fidesz káderképzője, afféle ellen-CEU. Az állam ezért vastagon kistafírozta a köztulajdonból: először a MOL és a Richter részvényeinek 10-10 százalékával, majd most, a járvány elleni védekezés sürgős teendői között értékes ingatlanokkal pl. Pécsett, Zalaegerszegen, Szekszárdon, Szombathelyen, legutóbb Révfülöpön.

Nincs is ennél hatékonyabb fegyver a koronavírus ellen, az egyszer biztos.
Aki az állami tulajdon átadását intézi, az Orbán Balázs államtitkár.

És aki az alapítvány részéről átveszi, az Orbán Balázs kuratóriumi elnök. Orbán Balázs túlszárnyalta Karinthyt: nem is álmában, hanem nap közben játszik két macskaként egymással.

És közben még Jakabnak is képes tánc- és illemtan órákat adni a munkahelyi viselkedésről.
Én mondom, nincs ez az ember megfizetve.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: