A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A történetet a facebookon találtuk, azt válzotatás nélkül közöljük:

Megnéztem kíváncsiságból egy kereskedelmi csatorna híradóját, ahol éppen arról szólt a hír hogy Szíjjártó 200 orvostanhalgatót delegált Szlovákiába (4szer annyit, amennyit Szlovákia kért) a tömeges tesztelésekhez segítségül.

Az orvostan hallgatók önként jelentkeztek a két napos munkára, amiért a fizetségük 350.000 Ft fejenként.

Más:

Édesapám krónikus beteg, tegnap kórházban volt mert kihívta rá a mentőt a körzeti orvos a saját rendelőjébe(covid gyanú..).

A gyorsteszt negatív lett, de az ambuláns lapja alapján egyértelműen kitűnik, hogy covid beteget akarnak csinálni belőle, mivel krónikus beteg ként a „covid-ra utaló tüneteket produkál (krónikus tüdőbeteg).

Gyámjaként nem tarthattam vele a mentővel, nem mehettem be a kórházba. A sürgősségi osztályon pofátlanul közölték telefonon, hogy 6 órán belűl kötelesek ellátni egy beteget(nem is kérdeztem semmit..) és a képeken látható állapotban bocsátották haza kora este a kórházból.

Minden a pénzről szól, erre már bizonyíték is van, amit már a pofánkba vágnak, és tűrjük. Mikor történik már végre valami!?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...