Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Müller Cecíliának volt arca azt hazudnia egy országgyűlési képviselőnek, hogy fogalma sincs róla, hogy egy adott napon melyik kórházban hány koronás beteget kezelnek és hányan halnak meg.

Inkább bevállalja ezt a hazugságot, csak hogy ne legyenek ellenőrizhetőek az „operatív törzs” statisztikái .

Ha ugyanis a kórházankénti adatok rendelkezésre állnának, azok orvosai könnyen lebuktathatnák azt, ha az esetszámuk nem lenne megtalálható a statisztikában. Más oka egyszerűen nem lehet az arcátlan titkolózásnak és hazudozásnak, ahogyan egyszerű adatkérésemre megtagadta, hogy kórházanként és napi bontásban megírja a betegek és a halottak számát.

Az indoklása egészen nyakatekert és légből kapott. A kormány láthatóan propagandával „küzd” a járvány ellen, így akarja leplezni a teljes anarchiát és kudarcot.

Én megesküszöm, ha egyszer módom lesz rá, mindent megteszek, hogy a tisztifőorvos ámokfutásának jogi következményei legyenek.

Addig maradnak a kis győzelmek: tegnap megtudtuk, hogy M. Cecília csendben beismerte, nincsen női prosztata megnagyobbodás… (még akkor sem , ha az apró Skene-mirigyeket újabban néhány helyen női prosztatának nevezik) A „leghitelesebb forrás” azonban beismerte, hogy tegnap előtt összekeverték egy elhunyt nemét…https://koronavirus.gov.hu/cikkek/adatkozlesi-hiba.

Az igazi “adatközlési hiba” természetesen nem ez a tragikomikus tévedés, hanem ahogyan a rendszer titkolózik.

A teljes káosz és titkolózás amúgy egészen a kormányig elér, megismétlem itt is az esti kérdéseim:

Esti kérdések: ha 1) Vidnyánszkynak kedden tünetei voltak és a tesztje is pozitív lett

2) hétfőn a miniszterelnökkel tárgyalt, akkor

1) elsődleges kontaktszemélyként a miniszterelnök karanténban van-e,

2) ha nincs, miért nincs

3) ha ott van, miért nem tudunk róla?

A puccere Hvg-nek adott válaszából egyébként következhet az is, hogy ott van: “Orbán a programjait mindig az aktuális járványügyi előírások betartásával szervezi”
Ha valaki arra jár, megnézhetné Orbán házát, van-e rajta piros cédula.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...