Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha rá is ugyanazok a járványügyi szabályok vonatkoznak akkor két hét karantén várhat a miniszterelnökre, vagy két negatív tesztet kell produkálnia.

Egyre több jobboldali politikus fertőződik meg a vírussal. Ennek ellenére többen látványosan nem tartják be a járványügyi intézkedéseker.

Hétfőn ülésezett a Nemzeti Kulturális Tanács, és a találkozón Orbán Viktor miniszterelnök és Vidnyánszky Attila is részt vettek – értesült a hvg.hu.

Vidnyánszkyról keddre kiderült, koronavírussal fertőződött.

A Nemzeti Kulturális Tanácsot a tavaly decemberben kihirdetett színháztörvény állította föl, a 17 „kultúrstratégiai intézmény” vezetője a tagja, köztük nemcsak a Nemzeti Színházat vezető Vidnyánszky, hanem az Operaházat vezető Ókovács Szilveszter is, akiről vasárnap derült ki, hogy koronavírusos.

Ókovács valószínűleg nem vett részt a hétfői egyeztetésen, hiszen a kormánysajtó hírei szerint ő már a múlt hét eleje óta beteg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...