SZFE tüntetés, Vas utca - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legalább most már tudjuk, miért van minden tömegrendezvény betiltva a járvány helyzet miatt, a footballmeccseket kivéve. Világos, értjük.

Soha nem értettem, hogy a focimeccseken miért jelenik meg a politika azt meg pláne nem, hogy azok akik elméletileg egy csapatot buzdítani vannak kint, miért verik szét a meccs után a fél várost, köpködik szanaszét a szotyolát és skandálnak ordenáré dolgokat.

De tagadhatatlan ez már része lett a focikultúrának. Néha elgondolkodom azon, hogy ehhez kell-e egyáltalán hogy a pályán labda legyen. Mert szerintem anélkül is ellennének a fiúk.

Az Index értesült róla, hogy a szombat esti FTC–Újpest rangadón a ferencvárosi szurkolók egy része úgy érezte, véleményt kell nyilvánítania a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körül kitört botrányban.

Ezt tanúsítja legalábbis a Fradi.Mob, vagyis a B közép hivatalos Instagram-oldalán megjelent fénykép, amelyen néhányan egy „Fuck off SZFE” feliratú transzparenst feszítenek ki.

122423096 219768489492480 2265816940994162869 n

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...