SZFE tüntetés, Vas utca - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legalább most már tudjuk, miért van minden tömegrendezvény betiltva a járvány helyzet miatt, a footballmeccseket kivéve. Világos, értjük.

Soha nem értettem, hogy a focimeccseken miért jelenik meg a politika azt meg pláne nem, hogy azok akik elméletileg egy csapatot buzdítani vannak kint, miért verik szét a meccs után a fél várost, köpködik szanaszét a szotyolát és skandálnak ordenáré dolgokat.

De tagadhatatlan ez már része lett a focikultúrának. Néha elgondolkodom azon, hogy ehhez kell-e egyáltalán hogy a pályán labda legyen. Mert szerintem anélkül is ellennének a fiúk.

Az Index értesült róla, hogy a szombat esti FTC–Újpest rangadón a ferencvárosi szurkolók egy része úgy érezte, véleményt kell nyilvánítania a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) körül kitört botrányban.

Ezt tanúsítja legalábbis a Fradi.Mob, vagyis a B közép hivatalos Instagram-oldalán megjelent fénykép, amelyen néhányan egy „Fuck off SZFE” feliratú transzparenst feszítenek ki.

122423096 219768489492480 2265816940994162869 n

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...