Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzéki pártelnökök együttes üzenetben küldtek üzenetet.

Október 23.-a alkalmából az egységet felmutatva minden ellenzéki pártelnük egy videóban üzent a mai megemlékezés alkalmából.

Közösen üzenik: Másfél évvel a következő választások előtt a demokraták együtt vannak.
Közösen szólnak a Hazához. Merjetek, akarjatok szabad lenni, európai magyarnak lenni! Merítsetek erőt 1956-ból. Egység a diktatúrával szemben, egység a szabadságért!

Gyurcsány Ferenc üzenetében rámutatott arra, hogy mik voltak az „56-osok legfontosabb követelései:

  • Sajtó és véleményszabadság
  • Új nemzetgyűlés
  • Tisztességes sztrájkjog
  • Függetlenség az oroszoktól
  • Európához tartozás

Gyurcsány Ferenc szerint a mai rezsim legnagyobb bűne, hogy ezek a követelések ma újra aktuálissá váltak – ami valljuk be nem csak szégyen, de a legnagyobb gyalázat.

Gondoljunk csak bele, azok, akik ma nemzetinek nevezik magukat, akik legnagyobb példaképüknek a PestiSrácokat tartják valójában nem jobbak, mint a Rákosi-rendszer kommunistái.

A teljes ellenzéki videót itt tekintheti meg és kérjük ossza meg másokkal is, mert a kormánysajtó nem fog beszámolni róla:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...