Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Katasztrófa közeleg. Végérvényesen csődöt mondott az orbáni gazdaságpolitika.

 Történelmi mélységekbe zuhan a forint, de Matolcsy és Orbán nem vesz tudomást a közelgő katasztrófáról – írja a DK.

 A párt szerint tartósan 365 forint fölé kúszott az euró árfolyama, gyakorlatilag folyamatosan döntögetjük a negatív rekordokat.

Orbán Viktor és Matolcsy György képtelen megbirkózni a gazdasági válsággal, így a magyar családok, munkavállalók és vállalkozások csak küzdenek és sodródnak az árral hónapok óta.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék nullás válságkezelése és Matolcsy totális alkalmatlansága vezetett oda, hogy a forint ilyen tragikusan meggyengült.

Ahhoz, hogy az ország túlélje a gazdasági válságot és mihamarabb kilábaljon a gödörből, erős forintra és józan gazdaságpolitikára van szükség.

Ám amíg az Orbán-rezsim tehetetlenkedik kormányon, ez nem fog megvalósulni, mert nekik fontosabb lenyúlni az embereket, mint kisegíteni a válságból.

Mi, európai szégyennek tartjuk, hogy Orbánék tíz éve alatt így elszegényedett az ország és ennyire leromlott a forint.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...