Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt gondolom már nem vagyunk messze attól, hogy a japán parlamenti verekedős videók a hazai országgyűlésbe is eljöjjenek.

Lökdösődésig fajult a szóváltás a magyar országgyűlésben. Orbánhoz intézett kritikája után 4 bátor fideszes politikus akadályozta meg a Jobbik elnökét Jakab Pétert, hogy Orbánnak átadja “ajándékát”. Végül lökdösődni kezdtek a pártelnökkel.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke az azonnali kérdések órájában Orbánon a csalásra utaló jeleket kérte számon a borsodi időközi választás kapcsán, azzal szembesítette Orbán Viktort a parlamentben, hogy megvásárolt és megfélemlített szavazókra nem lehevit sikeres országot építeni.

Orbán viszontválaszában szánalmasnak nevezte, hogy Jakab korábban a két harmad lebontásáról beszélt, ehhez képest lemaradt a fideszes Koncz Zsófiával szemben. A Gyalog galopp kéz és láb nélküli fekete lovagját felhozva úgy fogalmazott: “egyezzünk ki döntetlenben”.

Jakab a második viszontválaszban azt mondta, folytathatja Orbán nyugodtan a gyűlölködést, arra az ellenzék összefogással, a megosztásra egységgel, és 2022-ben egyszer és mindenkorra véget fognak vetni a Fidesz “krumplikirályságának”.

“ÉS HA MÁR KRUMPLI, MINISZTERELNÖK ÚR, A BORSODIAK EZT KÜLDIK ÖNNEK, ÉS AZT ÜZENIK, HOGY ESZÉBE NE JUSSON MÉG EGYSZER EZZEL MEGALÁZNI ŐKET” – mondta Jakab, egy zsák krumplit feltartva, amit aztán “vissza a feladónak” címzéssel megpróbált odavinni Orbán asztalához,  közben több fideszes képviselő is felugott, köztük Kocsis Máté frakcióvezető és Kövér László házelnök azonban útját állta.

Jakab  megpróbálta Orbán asztalára tenni a zsákot, a fideszesek azonban megakadályozták ebben, fizikálisan is visszatartva tőle, Kövér László még vállon is lökte az ellenzéki vezetőt.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék 4 mentek rá az ellenzéki vezetőre, csak hogy megakadályozzák, hogy Orbán asztalára egy zsák krumplit letegyen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen szintre süllyedtek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: