Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megszületett Orbán Viktor ötödik unokája

Orbán Viktor a közösségi oldalán posztolta a jó hírt.

Megszületett Orbán Ráhel és Tiborcz István harmadik gyermeke, aki a Bertalan nevet kapta.

A büszke nagypapa a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy ötszörös nagypapa lett, és egy kis szöveget is mellékelt hozzá.

“Gyűlik a focicsapat. Isten hozott, Bertalan” – írja a bejegyzésében Magyarország miniszterelnöke. A poszt igen népszerű, két óra alatt 50 ezer lájkot kapott, és rengetegen gratuláltak a baba érkezéséhez.

Orbán Viktor nagyon elfoglalt, ám – ahogy többször hangsúlyozta – nála is a család a legfontosabb, így az elsők között látogatta meg az unokáját.

A kormányfőnek júliusban született meg az első fiúunokája, aki egyben a negyedik unoka is – ő a kisebbik lányának, a 26 éves Sárának a második gyermeke, azaz a negyedik unoka.

 

 

Forrás: NLC / Facebook

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: