Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Arról már beszámoltunk, hogy Szarka „százezredes” úr ultimátumot adott az egyetemfoglalóknak. A mai nap 18 órát kapták határidőnek arra, hogy távozzanak a Színművészeti Egyetem Vas utcai épületéből.

Nem sokkal ezután a Titkos Egyetem nevű csoport, amely az ország több egyetemén tanuló, SZFE-vel szolidarító hallgatókat tömörít, este fél hatra minden, SZFÉ-sekkel szimpatizálót a Vas utcai egyetemépület elé hívott, hogy együtt álljanak ki az egyetemfoglalók mellet.

Valóságos csoda, de több ezer ember gyűlt össze 20 percel a százezredes által adott határidő előtt a Vas utcában az egyetemfoglaló diákok védelmében.

“Veletek vagyunk! Veletek vagyunk” – skandálta az egyre nagyobbra duzzadó tömeg ma este hat órakor, amikorra is az egyetemfoglaló fiatalok sajtótájékoztatót tartottak:

“Mi, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az egyetem kiürítéséről szóló utasítást elutasítjuk”

– jelentették be a hallgatók.

A hallgatók nem engednek a zsarolásnak és a nyomásnak. Budapest népe pedig ma bebizonyította, nincsenek egyedül az egyetemisták. Kiállunk értetek!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...