Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Jobbik akciózott a fideszes politikus újkígyósi házánál.

Stummer János a Jobbik politikusa bilincset vitt Simonka György fideszes politikus újkígyósi házához. Közleményében a politikus úgy foglamazott:

Ezt a bilincset most csak így itthagyom Simonka György újkígyósi házának kapuján. A miheztartás végett.

Lehet, hogy most még kesztyűs kézzel bánik majd vele Polt Péter és a Fidesz-maffia, de 2022-től börtön vár rá és az összes politikusbűnözőre is, akik tönkretették a hazánkat!

“Biztos jó heccnek tűnt az ajtónkra akasztófás hurkos kötelet akasztani, a kilincsre pedig bilincset, de legalább a gyerekeimre tekintettel lehetnétek! (a kötelet nem a Jobbik hagyta ott – szerk.)

Mocskos, gyáva férgek vagytok! Remélem, a rendőrök hamarább fülön csípnek!

Tudom, hogy provokálni akartok, de meg ne próbáljatok még egyszer a családom közelébe merészkedni, mert pontosan azt fogom tenni a védelmükben, mint minden családapa:

MINDENT és BÁRMIT!”

– írta ki szerdán Facebook-oldalára Simonka György fideszes országgyűlési képviselő, aki ellen költségvetési csalás vádjával folyik bírósági eljárás.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...