Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Biztos annyira népszerű a Frakcióvezető úr, hogy már nem merik elindítani. Igaz az egy évvel ezelőtti önkormányzati választáson Frakcióvezető úr választókörzetében kiütéssel nyert az ellenzék, de a döntsének ehhez nyílván semmi köze.

A 2022-es parlamenti választásokon Kocsis Máté nem lesz egyéni képviselőjelölt – tudta meg az atv.hu.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetőjére pártja a kampánycentrumban számít a választások finisében.

Józsefvárosi körzetében, a budapesti 6-os választókerületben, 2018-ban meggyőző fölénnyel nyert, de a hírek szerint két év múlva Sára Botond indítják egyéni jelöltként.

Ő korábban a kerület élén váltotta polgármesterként Kocsis Mátét. Miután tavaly alulmaradt Pikó Andrással szemben, kinevezték a budapesti kormányhivatal élére.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője megerősítette a portál információját, miként azt is, hogy a kampánycentrumban kap majd feladatot.

Az atv.hu-t kormányközeli és fideszes források arról is tájékoztatták: Gulyás Gergelyen kívül több miniszter is lesz, aki 2022-ben nem indul el egyéni körzetben.

Ők is a kampányfeladatokra koncentrálnak majd.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...