Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre már élesben is demokrácia őrnek áll – ezt az ötletét már Fekete-Győr is utánozza Borsodban.

Az MSZP készen áll!” – kezdi bejegyzését Komjáthi Imre az MSZP elnökhelyettese

Az MSZP demokráciaőrei ott lesznek október 11-én Borsod megye 6-os számú választókörzetében azért, hogy biztosítsák az időközi választás tisztaságát.

Jelen állapot szerint a 110 szavazókörbe 204 demokráciaőrt delegáltak eddig a pártok, de a kiesők pótlása és a feltöltés folyamatos.

MSZP aktivistái, vezetői közül 83-an vállalták, hogy október 11-én a választás tisztaságának, a demokráciának az őrzői lesznek.

Az MSZP elnökhelyetteseként úgy döntöttem, hogy személyes példamutatásommal segítem a demokráciaőrök toborzásának folyamatát, ezért ma délután 17.15-kor leteszem az esküt, hogy vasárnap Tiszaújváros egyik szavazókörének demokráciaőre lehessek.

Az MSZP szociáldemokrata pártként három pillérre építi a politikáját ezek közül az első a szabadság, a jogbiztonság és a demokrácia újbóli megteremtése Magyarországon.

Az MSZP nemcsak az októberi időközi választás, hanem a 2022-es országgyűlési választás tisztaságának biztosításában is részt vállal, ezért az ország egész területén már most elindítja a szavazóköri megbízottak toborzását és felkészítését.

Az elmúlt évtizedben megtanultuk, hogy a ma kormányzók semmilyen eszköztől sem riadnak vissza egy választási eredmény eléréséért, függetlenül attól, hogy az legális vagy sem.

Ezért fel kell készülnünk:

Magyarország közel nagyjából 11,000 szavazókörébe keressük a demokrácia őreit, akik az előttünk álló időszak legfontosabb napján vállalni tudják ezt a feladatot.

Sokan mondják, hogy 2022 még messze van, sok időnk van még, de fel is kell készülnünk: Mi azt mondjuk, sosem árt időben elkezdeni a felkészülést.

Várjuk a demokráciaőrök jelentkezését!

https://mszp.hu/demokraciaor


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: