Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Semmi bűnt nem követett el, a jobboldali sajtó mégis meghurcolta. Most azonban egy baloldali politikus az, aki újra gáncsot vetett neki.

Beszéljünk nyíltan: a DK politikusa egy jól kitervelt karaktergyilkosság áldozata lett. A jobboldali sajtó mindennek elhordta: zaklatónak meg tisztességtelennek.

Azóta több tucat per bizonyítja: hazugság volt minden.

Grérczy valóban botlott. A fotók amik kikerültek nem szabadott volna, hogy elkészüljenek. De két dolgot mindenképp tisztázni kell: egyrészt ez nem politikai botlás volt, nem lopott, nem helikopterezett, nem aljaskodott, másrészt vállalta a magánéleti botlásának a következményét.

Gréczy Zsolt egy kíváló újságíró, aki a Népszabadság mellett számtalan újságnál dolgozott.

Dolgozott a magyar zene legnagyobbjaival is, úgy, mint Presser Gáborral a Pa-dö-dő, Delhusa Gjon, az Azok a fiúk együttes, Pintácsi Viktória, Maros Gábor, Flipper Öcsi, Sztankay István, az R-Go, az Angyalbőrben-produkció, Görbe Nóra (Linda) és Illés Melinda.

Mindez nem elég ahhoz, hogy a DK és az MSZP őt delegálja Ferencvárosba a helyi médiát felügyelő testületbe.

Baranyi Krisztina aki a DK támogatásával lett polgármester korábban facebookon megüzente szövetségeseinek: hallani nem akar arról, hogy Gréczy Zsolt tagja legyen a felügyelő testületnek.

Baranyi Krisztina, Ferencváros független – a DK által is támoigatott – polgármester

Ennek ellenére az ellenzék pártjai, akik a helyi önkormányzatot írányítják azonban jelezték, hogy igen is tiszteletben tartják a DK jelölési jogát erre a pozícióra ezért Baranyi egy trükköt vetett be, hogy mindezt megakadályozza:

A HVG szerint ugyanis Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere csütörtökön visszavonta annak a cégnek a megalapításáról szóló előterjesztését, amelynek felügyelőbizottságába Gréczy Zsoltot jelölte pártja.

A DK és az MSZP, miután kiderült, hogy Baranyi nem támogatja, hogy Gréczy töltse be a posztot, nem volt hajlandó helyette új tagot jelölni. Baranyi Krisztina a Magyar Hangnak elmondta, azért döntött úgy, hogy mégsem alapítanak céget, mert a DK és az MSZP úgy nyilatkoztak, mindenképpen megszavazzák fb-tagnak Gréczyt.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: