Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Konkrétan a 10. cikket írtam ma meg, ami arról szól, hogy valamelyik rágalmazó jobboldali újság ellen Gréczy Zsolt pert nyert.

Beszéljünk nyíltan: a DK politikusa egy jól kitervelt karaktergyilkosság áldozata lett. A jobboldali sajtó mindennek elhordta: zaklatónak meg tisztességtelennek.

Azóta több tucat per bizonyítja: hazugság volt minden.

Grérczy valóban botlott. A fotók amik kikerültek nem szabadott volna, hogy elkészüljenek. De két dolgot mindenképp tisztázni kell: egyrészt ez nem politikai botlás volt, maximum magánéleti, másrészt – ami Magyarországon igen szokatlan – azonnal lemondott, hogy ne terhelje a botránnyal saját közösségét.

Én pedig azt mondom: itt az ideje, hogy Gréczy Zsolt visszatérjen. Ugyanis nem lopott millókkal bukott le, nem bántalmazott, nincs vak komondora és voltaképpen semmilyen bűnt nem követett el.

Ezzel szemben a jobboldali sajtó ártatlanul meghurcolta

Szóval azt gondolom semmi oka annak és az ellenzék nem engedheti meg magának, hogy egy olyan kíváló újságíró és politikus, mint Gréczy a partvonalról figyelje az Orbán elleni harcot.

Ne távedjünk, valószínüleg sok dologban nem ugyanazt gondoljuk Zsolttal és sok vitánk volt az elmúlt években ennek az oldalnak a hasábjain is.

Azonban az ellenzéki összefogás pont arról szól, hogy vigyázunk egymásra itt az ellenzéki oldalon. Zsoltra szükség van, tehát nyeregbe!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...