Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Konkrétan a 10. cikket írtam ma meg, ami arról szól, hogy valamelyik rágalmazó jobboldali újság ellen Gréczy Zsolt pert nyert.

Beszéljünk nyíltan: a DK politikusa egy jól kitervelt karaktergyilkosság áldozata lett. A jobboldali sajtó mindennek elhordta: zaklatónak meg tisztességtelennek.

Azóta több tucat per bizonyítja: hazugság volt minden.

Grérczy valóban botlott. A fotók amik kikerültek nem szabadott volna, hogy elkészüljenek. De két dolgot mindenképp tisztázni kell: egyrészt ez nem politikai botlás volt, maximum magánéleti, másrészt – ami Magyarországon igen szokatlan – azonnal lemondott, hogy ne terhelje a botránnyal saját közösségét.

Én pedig azt mondom: itt az ideje, hogy Gréczy Zsolt visszatérjen. Ugyanis nem lopott millókkal bukott le, nem bántalmazott, nincs vak komondora és voltaképpen semmilyen bűnt nem követett el.

Ezzel szemben a jobboldali sajtó ártatlanul meghurcolta

Szóval azt gondolom semmi oka annak és az ellenzék nem engedheti meg magának, hogy egy olyan kíváló újságíró és politikus, mint Gréczy a partvonalról figyelje az Orbán elleni harcot.

Ne távedjünk, valószínüleg sok dologban nem ugyanazt gondoljuk Zsolttal és sok vitánk volt az elmúlt években ennek az oldalnak a hasábjain is.

Azonban az ellenzéki összefogás pont arról szól, hogy vigyázunk egymásra itt az ellenzéki oldalon. Zsoltra szükség van, tehát nyeregbe!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: