Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elődje Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője volt a polgármesteri székben. Mint tudjuk a Fidesz úgy működik mint egy maffia és a Don megmondta, olyan nincs, hogy egy ilyen fontos választókörzetet az ellenzék vezessen.

Éppen ezért mindent megtesznek, hogy besarazzák a polgármestert. De törököt fogtak vele – ugyanis hétről hétre felmossa velük a padlót.

Ezúttal a PestiSrácok nevű szennyportálnak kellett bíróság elé állni Pikó Andrással szembe. A Fidesz-csicska oldal korábban azt állította Pikó Andrásról, hogy felfüggesztette a korábbi gyakorlatot, miszerint rendőrök járják a józsefvárosi utcákat.

Hazugság!

Ez nyilvánvaló hazugság volt, és ezt most ki is mondta a bíróság első fokon. Most már a PestiSrácoknak is papírja van róla, hogy hazugságokat terjesztene a polgármesterről. Pikó András megjegyezte:

A perben a PestiSrácok szerkesztőség a kereseti kérelmünkben foglaltakat érdemben nem vitatta, állításának jogszerűségét meg sem kísérelte alátámasztani.

Mindössze azt kérvényezték, hogy ne öt, hanem csak egy napig legyen kint az oldalukon a valós információt tartalmazó helyreigazítás.

Mert pontosan tudták, hogy nem mondanak igazat. Nem számított nekik, hogy mik a következmények, csak bemocskolhassák a polgármestert! Undorító!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: