Kocsis Máté - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elődje Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője volt a polgármesteri székben. Mint tudjuk a Fidesz úgy működik mint egy maffia és a Don megmondta, olyan nincs, hogy egy ilyen fontos választókörzetet az ellenzék vezessen.

Éppen ezért mindent megtesznek, hogy besarazzák a polgármestert. De törököt fogtak vele – ugyanis hétről hétre felmossa velük a padlót.

Ezúttal a PestiSrácok nevű szennyportálnak kellett bíróság elé állni Pikó Andrással szembe. A Fidesz-csicska oldal korábban azt állította Pikó Andrásról, hogy felfüggesztette a korábbi gyakorlatot, miszerint rendőrök járják a józsefvárosi utcákat.

Hazugság!

Ez nyilvánvaló hazugság volt, és ezt most ki is mondta a bíróság első fokon. Most már a PestiSrácoknak is papírja van róla, hogy hazugságokat terjesztene a polgármesterről. Pikó András megjegyezte:

A perben a PestiSrácok szerkesztőség a kereseti kérelmünkben foglaltakat érdemben nem vitatta, állításának jogszerűségét meg sem kísérelte alátámasztani.

Mindössze azt kérvényezték, hogy ne öt, hanem csak egy napig legyen kint az oldalukon a valós információt tartalmazó helyreigazítás.

Mert pontosan tudták, hogy nem mondanak igazat. Nem számított nekik, hogy mik a következmények, csak bemocskolhassák a polgármestert! Undorító!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...