Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre rosszabb a közbiztonság. Budapest egyre több kerületéből kapunk híreket arról, hogy egyre gyakoribb a nyakláncletépések és az egyéb utcai rablások.

Most is egy ilyen felvételt találtunk a rendőrség honlapján és a megnézése után könnyen beláthatjuk, ennyire profin kivitelezett aljasságot ritkán láthatunk.

Egyenesen ilyesztő az a módszer, ahogyan két férfi kirabolja ezt a szerencsétlen nőt.

A VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható két férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1711/2020. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2020. szeptember 20-án 11 óra 20 perc körül a VI. kerületben, egy Király utcai társasházba követett egy nőt. Az egyik férfi az ajtóban megállt, azt megtámasztotta és várta a társát, aki továbbment a nő után és a lift mellett letépte az idős asszony nyakláncát. Ezután mindketten elfutottak.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

,A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...

Hatalmas a káosz: Megbuktatták a Fidesz egyik legerősebb polgármesterét

Ács Rezső, Szekszárd Fidesz által támogatott polgármestere, leváltásának hírével került a középpontba, miután a város képviselő-testülete összeférhetetlenséget állapított meg a tevékenységével kapcsolatban. A szavazás során...