Lázár János - Fotó: Makó Híradó
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A túlzott hataloméhsége miatt félretett kancelláriaminiszter ezentúl kastély- és vonatfelelős is lesz.
Lázár túl sokat tud, ezért pénzes pozíciókkal igyekeznek megvigasztalni, amiért le kellett mondania a Miniszterelnökség vezetéséről.

Mostantól nem csak a mezőhegyesi ménesbirtokért felel, hanem rá bízták a Hódmezővásárhely–Szeged tram-train megépítését is.
Így még több pénz ütheti a markát a parlamenti munkát igencsak kerülő Orbán-bábnak. Tök jól látszik, hogy a vámpírkormányt hidegen hagyja a válság: egy a lényeg, a haverok szütyője ki legyen tömve.

Lázár János ahelyett, hogy az emberek problémáival foglalkozna, csak a lóvét kergeti. Ehhez pedig kiválóan passzoló feladatokkal folytatja a munkát a kabinetben.

A Népszava megírta, csütörtöktől az alábbi területekért (is) felelni fog, mint kormánybiztos:
a mezőhegyesi ménesbirtok által ellátott állami feladatok koordinálása
a geszti Tisza-kastély, valamint a történeti kastélypark felújítási munkálatainak koordinálása és végrehajtása.
Hódmezővásárhely–Szeged tram-train megépítése
valamint a koordinálja a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását.

Ezek mind olyan beruházások, ahol csak úgy dől a közpénz. Hogy hová, azt még nem tudjuk, de van egy tippünk. Lázárnak lesz honnan gyarapítania már most is busás vagyonát.

Habár a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint a mezőhegyesi ménesbirtokkal kapcsolatos munkájáért anyagi juttatásban nem részesül és titkárságot sem kap a politikus. De ezt mégis ki hiszi el? A döntés értelmében ő lesz a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonjogának gyakorlója is. Munkáját pedig személyesen a miniszterelnök irányítja (na ebben eddig sem kételkedtünk).

Forrás: Népszava

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: