Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eszik Bence az MSZP legfrissebb országos elnökségi tagja keményen köszönt be a magyar politikába.

A Matolcsy-család is beszállt a Balaton fideszes gyarmatosításába, ugyanis az MNB elnöke a volt feleségével összejátszva akarja elvágni a helyieket és a nyaralókat a Balaton partjától Balatonakarattyán.

Matolcsy György sem fogja vissza magát, ha luxusról van szó, ugyanis úgy gondolja, hogy a jegybank számára épülő oktatási és konferencia-központ, szálloda, teniszpálya és „seafood” étterem mellé dukál még egy mások elől elzárt magánkikötő is.

A fideszes politikusoknak nem számít, hogy milyen mértékben teszik tönkre a természetes vizeinket, csak az a fontos nekik, hogy már ne csak az Adrián, hanem a Balatonon is kiélhessék a luxusjachtokhoz való vonzalmukat.

Elég volt abból, hogy a Fidesz a Balatont a NER-oligarchák és kiszolgálóik csónakázótavaként kezelje! A Balaton mindannyiunké!

Az MSZP célja, hogy megállítsa a fideszes rombolást és megvédje a közös természeti kincseinket.

Meg kell állítani az Orbán-kormány szabad vizek ellen indított fideszes gyarmatosítási folyamatát, ezért az MSZP a Kúriához fordult a természetes tavak, köztük a Balaton védelméről szóló népszavazási kezdeményezés engedélyezése érdekében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Mindent feltesznek egy lapra Orbán ellen – Egy hetes tüntetéssorozat indul

A Tanítanék Mozgalom az Egységes Diákfronttal tüntetést szervez a bosszútörvény elfogadásának megakadályozása érdekében, közölték közleményben. A 24.hu szerint a Tanítanék Mozgalom a Kossuth téren tervez...

Ilyen katasztrófális állapotban van az egészségügy – tízezrek olvasták a kétségbeesett gyermeksebész üzenetét

163 gyermeket volt kénytelen egyetlen nap alatt ellátni a budapesti Szent János kórház gyermeksebészete. A budapesti Szent János Kórház gyermeksebészeti és gyermektraumatológiai ügyeleti szolgáltatásai Észak-...

Fontos változás az autósoknak: Megváltozik jövőre a gépjárműadó is

A gépjárműadót jelenleg két egyenlő részletben kell befizetni, március 15-ig és szeptember 15-ig. Azonban a 2024-es év jelentős változásokat hoz ezen szabályozásban. A magyar kormány...