Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gratulálunk a miniszterelnöknek és családjának.

Októberben várja harmadik gyermekét a kormányfő legidősebb lánya, Orbán Ráhel – értesült a Blikk, hozzátéve, hogy a hírt a miniszterelnök környezetéből is megerősítették.

A lap úgy értesült, hogy Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva láthatja meg a napvilágot, de a baba nemét még titokban tartják.

Ő lesz a második olyan gyermek a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki otthonából.

Két hónapja a kormányfő Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszületett első fiúunokája, János Fülöp – a kormányfő második lányának, Sárának a kisbabája.

Most újra bővül a család. A legidősebb lány, Ráhel és férje, Tiborcz István üzletember ugyanis Alíz (4 éves) és Anna Adél (2) után immár a harmadik gyermeküket várják.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...