Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Haza merte vinni a személyes dolgait, rendőrségi ügy lesz belőle.

Rendőrségi feljelentést tett Mohács aljegyzője, miután a választás éjszakáján egyelőre ismeretlen négy személy bement a hivatalba, és kipakolta a választáson megbukott Csorbai Ferenc balliberális polgármester irodáját

– mondta a Magyar Nemzetnek a település frissen megválasztott Fidesz–KDNP-s polgármestere.

Pávkovics Gábor jelezte, hogy a szobából mindent elvittek, többek között Csorbai Ferenc személyes dolgait, ami természetesen az övé, de eltűnt egy csomó irat is.

Ezek az anyagok aláírás nélkül, körülbelül másfél hónapja feküdtek az asztalon, nagyon fontos szerződésekről, megbízásokról és közbeszerzési eljárást lezáró dokumentumokról, illetve egyéb iratokról van szó, amiket már nem vihettek volna el.

A dokumentumokat természetesen keressük – emelte ki Pávkovics Gábor.

Csorbai Ferenc az MSZP politikusa, korábbi mohácsi polgármester úgy fogalmazott:

Úgy néz ki a Fidesz győzni sem tud elegánsan.

Mindenféle állítással és találgatással szemben az igazság az, hogy a választások után éjszaka én mentem fel összeszedni a személyes dolgaimat a polgármesteri irodámba.

Ezt jól is tettem, hiszen másnap délelőtt az új polgármester tőlem függetlenül már be is költözött.

Továbbra is az átláthatóság pártján állok, ezért ezen poszttal elejét kívánom venni a további találgatásoknak, vádaskodásnak. Az esettel kapcsolatban semmilyen takargatni valóm nincs, aki továbbra is mást állít, azt feljelentem.

Mi innentől azon programpontok további kidolgozására és megvalósítására koncentrálunk, amik mindkét fél elképzeléseit tükrözik. Mert Mohács mindenkié.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: