Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre erősebb a gyanú, hogy a kormány még a koronavírus-járvány miatt szükséges életmentő és védelmi eszközök beszerzésén is képes volt nyerészkedni.

Még egy pusztító járvány sem tántoríthatja el az Orbán-kormányt attól, hogy milliókkal esetleg milliárdokkal tömje tovább a hozzá közel álló vállalkozók zsebeit a magyarok kárára.

A hvg.hu értesülései szerint a külügyminisztérium koronavírus gyorsteszteket rendelt egy cégtől majd végül át sem vette azokat, hanem a megváltozott vevői igényekre hivatkozva lemondta az üzletet. Mindez csupán 280 millió forintjába került az országnak.

A külügyminisztérium beszerzéseiből egyre inkább az látszik, hogy nem az emberi életek védelme volt a fő szempontjuk, hanem az, hogy újabb üzletekhez juttassák a haverokat.

Mégis mi mással magyaráznák azt, hogy egy olyan céggel kötöttek szerződést tesztek beszerzésére, amely háztartási cikkek nagykereskedelmével és elektromos kerékpárok eladásával foglalkozik?

Ha mindezek után a kormány továbbra úgy gondolja, hogy mindent tisztességesen csinált, akkor miért fél úgy egy parlamenti vizsgálóbizottságtól, mint ördög a tömjénfüsttől?

A WHO főigazgatója szerint emberölésnek számít a védőeszközökkel kapcsolatos korrupció ezért éppen itt az ideje annak, hogy kiderüljön mit művelt pontosan a kormány. Az MSZP ezért továbbra is azt követeli, hogy Orbán fürkészei és portyázói vizsgálóbizottság előtt számoljanak el a tevékenységükkel!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

„Kártyavárként omolhat össze a rendszer”, ha Karácsonyék mintapere győz a bíróságon

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, egy friss sajtótájékoztató keretében bejelentette, hogy a Fővárosi Önkormányzat a mai napon jogi lépéseket tesz a szolidaritási hozzájárulással kapcsolatos, jogellenesnek...

Kést rántott egy idős nő Orbán Viktor születésnapján

Csak úgy áradt a keresztényi szeretet a szentmisén. A Gulyáságyú Média hírportál beszámolója szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) eljárást kezdeményezett egy idős nő ellen, aki...

Újabb adóemelést jelentett be a kormány – sokaknak fog fájni

A 2024-es esztendőre szóló adócsomagot benyújtotta a kormány - értesült a HVG. Ezt az új intézkedést sokan kormányzati megszorítócsomagként értékelhetik, mivel számos területen érinti a...