Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lukácsi Katalin közösségi oldalán osztotta meg a történetet:

Mikor kértem Pétert, hogy készítsünk egy közös képet, kérdezte, nem veszed fel a maszkot, hát nem Magyar Hang – A Túlélő Magazin-fotót akarsz csinálni? Azért két év közös küzdés után egészen jól kiismert. ?

Pedig most kivételesen nem a kedvenc lapom reklámozásáért akartam fotót, hanem kivételesen tényleg Péterrel akartam közös képet készíteni illusztrációul, hogy leírhassam a csorvási fórumon előadott 9 pontját.

És ha már Hódmezővásárhely polgármesterét idézem, hozzáteszem, mennyire örülök annak, hogy vele dolgozhatok együtt a politikában. Rengeteget vitatkoztunk az elmúlt két és fél évben. Mindketten szenvedéllyel küzdünk az országért.

Vízió és koncepció van a fejünkben arról, milyen országot, és hogyan szeretnénk építeni. Természetesek a viták, de természetes az is, hogy kicsiszoljuk a közös irányt.

Annyiszor szóba esik hazánk politikai életében a Messiás-várás, és hogy a magyar választó egy erős vezetőt keres, akit követhet.

És sokat gondolkodunk azon, milyen jó lenne ezen változtatni. Ahogy Péter szenvedélyes, de konkrét vallomását hallgattam arról, miként lehet érdemi sikert elérni 2022-ben, hálás voltam, hogy vele vagyok közös mozgalomban.

De nem azt éreztem, hogy végre nekem is lett egy politikai vezetőm, akit követhetek, hanem azt, hogy Márki-Zay Péterrel szívesen küzdök együtt. Azt hiszem, ez a lényegi különbség Orbán Viktor és Márki-Zay Péter között.

Egy zsarnoki és demokrata politikus között. Az egyik elérhetetlen magasságba helyezi magát, akinek csak tapsolni lehet, a másik itt van köztünk, és közösen válhatunk homokhordó napszámosaivá nemzetünknek.

Hajrá Péter, hajrá előválasztás, 2022 legyen a szabadság éve!

És akkor Márki-Zay Péter 9 pontja:

1. Közös jelöltek
2. Előválasztás 106 körzetben
3. Közös lista
4. Közös program
5. Közös miniszterelnök-jelölt
6. Nem lehet többé Gyurcsánnyal riogatni
7. Két szavazatszámláló minden szavazókörben
8. Ellenzéki MTI – jusson el az igazság minden faluba
9. Most tényleg legyen elszámoltatás


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: