Fekete-Győr András, a Heti TV Pirkadat című műsorában
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A politikai mélyrepülés valószínűleg nemsokára a számokon is látszani fog.

Fekete-Győr a héten beleállt az MSZP-be, a DK-s Dobrev Kláráról kijelentette, hogy vele nem lehet nyerni és mindennek a tetejébe a romániai választásokba is belekontárkodott, ahol kijelentette, hogy a romániai Momentum támogatók ne magyar pártra szavazzanak, hanem egy helyi román liberális pártra.

Mindemellett szakértői névsort jelentett be, hogy kik támogatják szaktudásukkal a Momentumot. Nagy neveket sorolt fel az ifjú pártelnök, azonban valami hiba csúszott a gépezetbe.

Ugyanis sorra jelentik be a Fekete-Győr által megnevezett közéleti szereplők, hogy köszönik, de nem álltak be a Momentum mögé.

Bajnai Gordon például jelezte “kényelmetlen helyzetben találtam magam”. A volt miniszerelnök felsorolta, hogy ő támogatja az ellenzéket és az ellenzék több szereplőjének is segít szakmai alapon, de egyáltalán nem lett a Momentum szakértője.

Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter jBajnaihoz hasonlóan meglepődve szembesült a Momentumban elfoglalt vélt szerepéről.

Az atv.hu felhívta a Momentummal szintén hírbe hozott V21 csoport társalapítóját, Balázs Péter volt külügyminisztert, aki kérdésükre elmondta:

a V21 nem egyik vagy másik párt programjának kidolgozásában segédkezik, hanem a közös ellenzéki program gerincének összeállításán dolgozik.

Ez a bohózat nem más mint egy eröltetett politikai előretörési kísérlet volt a Momentum részéről, hogy nagyobb szeletet hasíthasson ki az ellenzéki tortából, de semmi esetre sem sikeres vagy tisztességes.

Maradjunk annyiban, hogy ez az egy hét több kárt okozott a Momentumnak, mint egy átlagos tisztújjítás az MSZP-nek.

Andris, ideje abbahagyni ezt a hetet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: