Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a hét elején Gyurcsány Ferenc bejelentette, a Demokratikus Koalíció népszavazást kezdeményez az ingyenes koronavírus-tesztelésért.

Felháborítónak tartjuk, hogy amíg Európa legtöbb országában ingyen letesztelnek bárkit, addig nekünk, magyaroknak súlyos összegeket kell fizetnünk a koronavírus-tesztekért.

Hisszük, hogy nem azért fizetjük egész életünkben a TB-t, és az állam sem azért vásárolt teszteket a mi pénzünkből a járvány alatt, hogy amikor nekünk kellene a tesztelés, akkor újra a zsebünkbe kelljen nyúlnunk.

A Demokratikus Koalíció ma hivatalosan is benyújtotta az ingyenes koronavírus-tesztelésre irányuló népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Irodának.

Ezzel hivatalossá vált, hogy az Orbán-kormányt olyannyira nem érdekli a magyarok élete, biztonsága, egészsége és nyugalma, hogy az ország még egy ilyen sorsdöntő kérdésben is az ellenzék védelmére és segítségére szorul.

Mi, európai magyarként, ellenzékiként tesszük a dolgunk, az ingyenes teszteléssel pedig minden ellenzéki párt egyetért.

Kiváncsian várjuk annak a Nemzeti Választási Bizottságnak a döntését, amelyben többségben vannak a fideszes pártkatonák.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: