Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció világos állásponton van.

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke, korábbi miniszterelnök valóban nagy és talán ismeretlen tettet hajtott végre a politikában.

A volt miniszterelnök ugyanis nem kevesebbet tett, mint

beismerte, hogy tévedett

Sőt tovább ment, nyíltan beszélt arról hogy az ellenzék legnagyobb vitájában nem neki, hanem az MSZP-nek volt igaza. Ez pedig a legnagyobbakra vall. Ilyen fajta nagyvonalúság sajnos nem jellemzi a magyar politikát.

Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban leszögezte: a DK, amely a 2018-as választás előtt nem akart még az MSZP-Párbeszéddel sem közös listát, nemhogy a többi ellenzéki párttal, most miért ragaszkodik a közös listás ellenzéki induláshoz.

Gyurcsány Ferenc a következőt válaszolta: okkal hányják a szemükre 2018-as álláspontjukat. „Nem volt igazunk” – mondta a DK elnöke.

Közös ellenzéki lista kell 2022-ben! – ezt már ma mondta a DK elnöke.

Sokfélék vagyunk mi, ellenzékiek.

De van valami, ami összeköt bennünket: visszaadni a hazát az embereknek. Hogy végre nyugodtan lehessen élni. És ezt csak közösen tudjuk elérni.

Ezért indítottunk petíciót, hogy az ellenzéki pártok egy közös listával és közös képviselőjelöltekkel váltsák le a kormányt a 2022-es országgyűlési választáson!

Kattints és írd alá: http://osszefogas.dkp.huA


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: